• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás
OKOS TANÁCSADÓ, vállalati specialista

Bemutatkozunk

Kik vagyunk?

Több mint 18 éves szakmai múlttal a hátunk mögött, töretlen lelkesedéssel dolgozunk ügyfeleink bizalmáért. Csaknem 130 fős csapattal, és a legnagyobb pénzintézete, biztosítók ajánlataival állunk az Ön rendelkezésére is. Nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk: megbízhat bennünk. Partnerünk a Klassis Z Alkusz a magyar pénzügyi piac elismert szereplője és a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének gyémánt minősítésű tagja. 

Miért érdemes ránk bíznia pénzügyei kezelését?

Mert alkuszként valóban az ügyfél és nem egy pénzintézet érdekeit képviseljük. Mert alkuszként sokkal átfogóbb termékkínálattal rendelkezünk, mint egy-egy biztosító, vagy pénztintézer. Mert a legfontosabb feladatunk, hogy felmérjük az Ön igényeit és sok-sok megoldás közül kiválasszuk azt, amelyik leginkább megfelel adott élethelyzetének.

Gondoljon csak bele:

ha egy biztosító tanácsadójával ül le beszélgetni, ő csak azt a néhány megtakarítási formát, biztosítási, befektetési lehetőséget tudja ajánlani, amelyet a saját cége kínál. Lehet, hogy ott van közöttük az Önnek legmegfelelőbb konstrukció, de az is lehet, hogy nincs. Ha velünk dolgoztat, mi alaposan körülnézünk a piacon és sok-sok biztosító kínálatából olyan ajánlatot választunk ki, amelyikkel biztosan elégedett lesz.

Hogyan zajlik a gyakorlatban az együttműködés?

Az első találkozás során megismerkedünk: feltérképezzük személyes értékrendjét és felmérjük valós igényeit. 

A beszélgetés után - a kapott információk ismeretében és a piaci lehetőségek tanulmányozását követően - kidolgozzuk azt az ajánlatot, amellyel hitünk és tudásunk szerint a legjobban szolgáljuk az Ön érdekeit.

Miután szerződést kötöttünk, hivatalosan is üzleti kapcsolatba lépünk. 

Nálunk az ügyfélkapcsolat nem ér véget a szerződéskötéssel.
Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.