• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás
OKOS TANÁCSADÓ, befektetési és vállalati specialista

Generali Company Care

„Az egészségi állapot romlásának mértékétől függően különböző szinteken tud korlátozódni az egyén munkaerőpiaci részvétele. Egy enyhébb tünetekkel járó betegség vagy baleset következtében az érintett egyén csak rövidebb időre esik ki a munkaerőpiacról, ezek mértéke nemzetgazdasági szinten a munkaidő 3–6 százalékára tehető. A súlyosabb tünetekkel járó megbetegedések a munkahely elvesztésével, vagy akár tartós inaktivitással is végződhetnek. Egyes becslések szerint a korábban alkalmazottak 10 százaléka döntően egészségügyi okokból veszítette el az előző munkáját. (Forrás: MNB: Növekedési jelentés 2018)

Teljes körű gondoskodás céges juttatásként Ön és munkatársai számára:  szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások

Növelje dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és tegye vonzóbbá az álláskeresők számára cégét a Generali Company Care egészségbiztosítással!
Óvja munkatársai egészségét, hiszen a vállalati célok eléréséhez nélkülözhetetlenek az egészséges és aktív munkavállalók!

Érdekesség, hogy 2017-ben 339,5 milliárd Ft-ot költöttünk gyógyszerre, megelőzésre pedig csak 1,5 milliárd Ft-ot. Az egy főre jutó egészségügyi kiadások pedig ~620 ezer Ft volt 2018-ban.

MIÉRT ELŐNYÖS ÖNNEK VÁLLALATVEZETŐKÉNT A GENERALI COMPANY CARE EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS?

  • fenntartható munkahelyet teremt, ahol fontosak a munkatársak, így növeli a lojalitást és a megbecsülésérzést
  • piaci előnyhöz juthat az a munkáltató, aki gondoskodni tud dolgozói egészségéről
  • betegség esetén gyorsabb ellátás várható, azaz csökkenthetőek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás költség
  • a szűrővizsgálatoknak köszönhető korai betegség-felismerés miatt egészségesebb és aktívabb munkavállalókra számíthat
  • a négy különböző biztosítási csomag az egyes dolgozói csoportoknak differenciáltan is választható
  • biztosíthatja összes munkavállalóját, vagy egy külön meghatározott dolgozói kört is

Alapellátás

Alap járóbeteg-ellátások: belgyógyászat, fül- orr- gégészet, szemészet, nőgyógyászat, urológia,   bőrgyógyászat

Alap laborvizsgálatok: alapvető vérvizsgálatok, vizeletvizsgálat, székletvizsgálat, alapvető   fertőzésvizsgálatok, nőgyógyászati citológiai vizsgálat, férfiaknak: prosztatarák   kiszűrése (PSA)

Alap diagnosztikai vizsgálatok:  EKG-k, ultrahangok (UH), röntgenek, mammográfia, Doppler illetve arteriográfos   érvizsgálat, hallásvizsgálat, anyajegy-vizsgálat, allergiatesztek, centrális   csontsűrűség-vizsgálat, szem- és látásvizsgálat, látótérvizsgálat

Éves, preventív szűrővizsgálat

Éves, preventív szűrővizsgálat

Bővített ellátás – az Alap ellátáson túl

Járóbeteg-ellátás: allergológia, kardiológia, ortopédia, reumatológia, elektorterápia, tüdőgyógyászat,   neurológia, gasztroenterológia, onkológia, dietetika, ambuláns műtétek stb.

Laborvizsgálatok: immunológiai vizsgálatok, hormonvizsgálatok, daganatos betegségek kiszűrése, HIV-teszt és más szexuális úton terjedő betegségek kiszűrése, genetikai   vizsgálatok, mérgezések vizsgálata stb.

Diagnosztikai vizsgálatok: sejt- és szövetvizsgálatok, allergének kimutatása vérből, endoszkópos-tükrözéses vizsgálatok, MRI, CT, PET CT, az agy és izmok illetve idegek elektromos aktivitásának vizsgálata (EEG, EMG, ENG), érrendszeri vizsgálatok és angiográfia, enterográfia, radioizotópos vizsgálatok, ízületi tűszúrásos vizsgálatok, légzésfunkció vizsgálata stb.

Szabadon választott járóbeteg-szakorvosi ellátás árának megtérítése

A biztosított által szabadon megválasztott és saját maga által megszervezett - az Alap járóbeteg-ellátási körbe tartozó – egy szakorvosi ellátás, illetve az annak során elvégzett kiegészítő vizsgálat (pl. cytologia) költsége legfeljebb 16.000 Ft összegig.

Influenza elleni védőoltás, árának térítésével

  Biztosítási időszakonként egy alkalommal igényelhető a biztosított által   kiváltott   és   előfinanszírozott oltóanyag beadása és árának utólagos   megtérítése.

Egynapos sebészet 

Tervezhető és programozott sebészeti beavatkozás (pl. szürke hályog levétel, visszér műtét…)

A páciens a műtétet követő 24 órán belüli megfigyelés után a saját lábán kísérővel elhagyhatja az ellátó intézményt.

Minden csomagban,  egyes kockázatok eltérő biztosítási összegekkel

Generali company care egészségbiztosítás

Hol vehetem igénybe?

A lista letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:

generali_company_care_szolgaltatoi_lista.pdf

A csomagok alapdíja (10-19 fő között)

Generali company care djíai

ADÓZÁS - 38,35%

A jogviszony szerinti adózástól eltérni azon csoportos kockázati biztosítás esetén lehetséges, amelyben a biztosított magánszemélyre jutó díj
arányosítással sem állapítható meg.

Nem állapítható meg arányosítással sem a magánszemélyre jutó díj:
– az ún. állománybiztosítások esetén, amelyeket a kifizető (munkáltató) adott személyi állományra teljeskörűen megköt és a biztosítási díj
például az időszak kezdő létszáma, vagy statisztikai létszáma alapján kerül meghatározásra és a díj csak adott mértékű létszámváltozást
meghaladóan kerül módosításra;

A Pajzs kollektív módozatok vonatkozásában jellemzően egyes meghatározott juttatásként, kifizetői adózással számolhatóak el a
létszám szerint nyilvántartott csoportok biztosítási díjai.

Az egyes meghatározott juttatási kör adóját a juttatás értékének 1,18 szorosára kell megállapítanunk, 2019. július 1-től ebben továbbra sincs változás. Erre az adóalapra kell 2019. július 1-től 15% személyi jövedelemadó és 17,5% szociális hozzájárulási adót fizetni. Így az összes közteher 38,35 % lesz a 40,71% helyett.

Tájékoztatók:

termektajekoztato-generali-company-care-egeszsegbiztositasrol.pdf

generaly-company-care-biztositasi-termekismerteto.pdf

generali-company-care-egeszsegbiztositas-altalanos-szerzodesi-feltetelei.pdf

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk!

Ajánlatkérő neve *:
Telefonszáma *:
E-mail címe *:
Kérjük jelölje meg, hogy milyen megoldások érdeklik:
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!