• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás

Ha van legalább 15 éve a nyugdíjig, akkor ezt feltétlen olvassa el!

 

Sokan felejtenek el félretenni pénzt a nyugdíjas korukra és csak akkor fognak erre rájönni, ha már nagy a baj. Segítünk, hogy ne kerüljön erre sor.

A legtöbbünk úgy szocializálódott, hogy majd az állam gondoskodik rólunk. Kapunk nyugdíjat, orvosi ellátást és az iskola is ingyen van. 

A valóságban ez már régen nincs így. Épen ezért kötelességünk magunkról gondoskodni, főleg ha másokért is felelősek vagyunk.

Az alábbiakban azt szeretném megmutatni, hogy ha elkezünk félretenni, nem mindegy, hogy mibe és hogyan tesszük azt.

Korábban bemutattam, hogy ha 1900-ba 1 dollárt befektettünk volna dollárba, kötvénybe, vagy részvénybe, akkor messze a részvény volt a legjobb, ami 2448-szorozta volna a pénzünket.

Jó, persze, de ez több mint 100 éve volt. Nos nézzük meg a világ vezető technólógiai részvény indexének, a NASDAQ-nak (Apple, Facebook, Amazon, Netflix, Paypal...) alakulását, amibe még mindig óriási lehetőség van. Ahogy írtam, akinek legalább 15 éve van a nyugdíjig, annak különösen érdekes a téma. Nézzük tehát, hogy mi történt az elmúlt 15 évben, így kicsit képet kapunk, hogy hova érdemes befektetni, hogy a pénzünk tényleg dolgozzon és fialjon.

Az alábbi granikonból jól látszik, hogy 15 év alatt több mint 550% hozamot hoztott, úgy, hogy közbe volt 2 komoly gazdasági válság is. 

Amit ebből bárki leszűrhet az az, hogy hosszú távon a részvények, profi szakemberek segítéségvel sokkal jobban segítik anyagi céljainkat, mint az állampapirok, betétek...

NASDAQ index

Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk!

Ajánlatkérő neve *:
Telefonszáma *:
E-mail címe *:
Egyéb igények, információk:
Kérjük jelölje meg, hogy milyen megoldások érdeklik:







Kér visszahívást?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Klassis Kft. központi iroda:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2. 

Domokos Consulting Kft. érdi iroda: 
2030 Érd, Enikő u. 2/b, fszt 1.

Telefon:

06-30-965-1005, 06-20-970-9604

Akiket támogatunk