• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás

A komoly lehetőség az ilyen gazdasági visszaesésekben rejlik.

 

A komoly lehetőség az ilyen gazdasági visszaesésekben rejlik.

Ha szeretné kihasználni a jelen "vírusos" gazdasági környezetben rejlő lehetőségeket, akkor jó helyen jár. Biztonságos környezetben, független pénzügyi és biztosítási tanácsadóként számos lehetőséget tudunk kínálni.

Azt tudjuk, hogy mint minden gazdasági válságos időszak, ez sem tart örökké. Aki pár hete, szinte bármilyen tőzsdén befektetett, óriási hasznot realizálhatott. 

A jó hírem  az, hogy még mindig jó időben vagyunk ahhoz, hogy beszálljunk.

Korábban írtam több cikket is arról, hogy miért jó rendszeresen befektetni az OTP-n keresztül bemutatva, illetve, hogy hosszú távon milyen óriási lehetőség van egy ilyen recessziós időszakban.

Most nézzük meg ezt a világ legnagyobb vállalait összesítő S&P 500 indexénél, napi bontásban:

S&P 500 index

A 3 héttel ezelőtti szinthez képest visszatornázta magát az árfolyam több mint 50%-kal. Előfordulhat, hogy lesz még a korábbihoz hasonló vagy mélyebb beszállási pont is, ami további előnyt jelent. 

Összességébe elmondható, hogy évtizedenként csak egyszer van ilyen lehetőség, ami után vagy sopánkodunk, hogy lemaradtunk róla, vagy kihasználjuk ezt.

Ehhez viszontbiztosítási rendszerben a világ legnagyobb alapkezelőin keresztül (FIDELITY, J.P.MORGAN, AVIVA, ALLIANZ, ABERDEEN, BLACKROCK stb.) tudjuk a legbiztonságosabban kiaknázni ezt. A befektetési alapok nagy előnye, hogy a befektetéseket szakemberek kezelik, helyettünk. Ráadásul mindehhez egy nem per és végrehajtás alá jogi környezetet biztosítunk.

Az igények megismerése után, a szerződéskötés néhány napot vesz igénybe. Ezért fontos a stratégia mielőbbi átbeszélése, hogy ha jön egy jó beszállási pont, akkor 1-2 napon belül be is lehessen fektetni.

Szakember gárdánk áll a rendelkezésére, ezért várjuk megkeresését!

Megfelelünk a megváltozott igényeknek, ezért akár személyes találkozó nélkül videkonferencián is beszélhetünk és a szerződéseket találkozásmentesen is meg tudjuk kötni.

Domokos Olivér, prémium pénzügyi tanácsadó

Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk!

Ajánlatkérő neve *:
Telefonszáma *:
E-mail címe *:
Egyéb igények, információk:
Kérjük jelölje meg, hogy milyen megoldások érdeklik:







Kér visszahívást?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza

Kapcsolat

Klassis Kft. központi iroda:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2. 

Domokos Consulting Kft. érdi iroda: 
2030 Érd, Enikő u. 2/b, fszt 1.

Telefon:

06-30-965-1005, 06-20-970-9604

Akiket támogatunk