• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás
VÁLLALATI ÉS HR MEGOLDÁSOK

Human Hungary 2023.

 

Megtartás kedvezőbb adózással? – Igen, lehetséges❗️

Az extrém munkaerőhiány számos kihívás elé állítja a HR-szakmát. Mindenhol azt hallani, hogy a megtartás az új toborzás. De mégis melyek azok a megtartási eszközök, amelyekkel a munkáltató is jól jár? ????

Oliver Domokos a Klassis Z Alkusz Kft. üzleti igazgatója erre a kérdésre ad választ az őszi Human Hungary konferencián.

A modern kor HR-szakemberei talán még sosem voltak olyan nehéz  helyzetben, mint ami a 2023-as év beköszöntével kezdődött el. „Elsivatagosodott”, „befagyott” munkaerőpiac, egymás után visszalépő, eltűnő jelöltek, extrém toborzási nehézségek – így jellemzik a szakértők a jelenlegi állapotokat. De hová tűnt el szinte egyik pillanatról a másikra az a kevés, valóban váltani szándékozó jelölt is, amelyik még 2022-ben megvolt?

Az őszi Human Hungary konferencián végigvesszük a súlyosbító tényezőket, és kiutat, megoldásokat keresünk a helyzet javítására. Milyen valódi megtartási stratégiát dolgozhatnak ki a cégek? Hogyan tudják fenntartani a lelkesedést, a kreativitást és a motivációt munkavállalóikban? Miként lehet felvenni a versenyt az inflációval, az elszabadult bérigényekkel, és mit tudunk még nyújtani a pénzen kívül, ami megtartó erő tud lenni?

A pénz, paripa, fegyver, azaz a jó fizetés, a megfelelő munkakörnyezet és az aktuális trendek lekövetése manapság alapelvárás a vállalatokkal szemben. Így annak, aki valóban a megtartásra törekszik, szintet kell lépnie, és nyitnia kell az innovatív megoldások felé. Ehhez pedig elengedhetetlen a szakmai párbeszéd, a tapasztalatcsere és a közös gondolkozás: erre nyújt lehetőséget az őszi Human Hungary.

vissza