• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás
VÁLLALATI ÉS HR MEGOLDÁSOK

Pénzügyi tippek a válság idejére

 

Pénzügyi tippek a válság idejére

A több otthonlét miatt kicsit belekóstolhattunk, hogy milyen lesz nyugdíjasnak lenni. Ha minden jól megy, akkor életünk 1/3-át ebbe az állapotba fogjuk tölteni. Persze nem mindegy hogyan, ezért nézzük meg, mit tudunk tenni ezért MOST!

  1. Készíts havi költségvetést. Ha a bevételed csökken, látni fogod, Megtakarítási, befektetési tippek a válság idejérehogy havonta melyik kiadásokból lehet csökkenteni. A válság után pedig jó támpont lesz, hogy ne költekezz túl.
  2. Tegyük félre, amit megspórolunk, mivel bizonyos dolgokra kevesebbet költünk (étterembe, moziba, színházba járás, ruha és kiegészítők vásárlása, utazás, nyaralás stb). Ez az összeg általában havi szinten több tízezer Ft, amit érdemes a jövőbeni énünknek félretenni. Meglátod, nagyon hálás leszel érte!
  3. Mivel a tőzsdék sokat estek, így most sokkal olcsóbban tudunk vásárolni, ami hosszú távon komoly pluszt jelenthet. Szívesen segítünk ehhez megtalálni a legbiztonságosabb és hozzáértést nem igénylő megoldást.
  4. Állítsd be havonta a fizetendőket, hogy ne kelljen késedelmi díjakat fizetned. Sajnos sok ember számára ez éves szinten sok-sok ezer Ft kidobott pénzt jelent.
  5. Kerüld az új hitelek felvételét és rendezd adósságaidat, főleg a személyi és hitelkártya kölcsönöket!
  6. Köss biztosítást értékeidre, kezdd a saját életeddel!
  7. Határozz meg hosszabb távú célokat, mint például nyugdíj, saját ház, új autó és határozd meg, hogy ehhez mekkora összeget kell megtakarítanod és mennyi idő alatt szeretnéd ezt elérni!

Családi pénzügyi tanácsadóként, a fenti célok elérésébe számíthatsz ránk, ezért keress még ma!

Ajándék 5 TIPP, amiket mindenféleképpen figyelembe kell venned egy jövedelmező megtakarítás, befektetés elindításakor

Kérjük adja meg nevét, email címét és elküldjük ezeket a tippeket.

Név *:
E-mail címe *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza