• befektetés, nyugdíj előtakarékosság, lakástakarék, megtakarítás
VÁLLALATI ÉS HR MEGOLDÁSOK

Tőkegyűjtési program

Tőkegyűjtési program

A mostani válság rámutatott arra, hogy semmilyen vállalat, vagy iparág nincs biztonságban. Ezért minden tulajdonos alapvető érdeke, hogy egy elkülönített konstrukcióban, ami jogi szempontból védett környezetben van, felhalmozzon egy céges vagyont, mindezt a vállalat költségén, de a magánszemély javára.

Hatással van a cégek működésére és eredményére:

  • a saját piaca,
  • a geo- és világpolitikai helyzet,
  •  a menedzsment döntései,
  • valamint a nem várt természeti és gazdasági események.

Sok cég tulajdonosa most döbbent rá, hogy milyen rosszul tette, hogy az évek alatt nem halmozott fel a vállalat költségén magánvagyont, így az életműve, ami eddig egy pénztermelő automata volt, nem hoz hónapok óta semmit, sőt viszi a pénzt máshonnan.

Épen ezért minden vállalat tulajdonosának kötelessége felépíteni egy magánvagyont, melyet sokkal kedvezőbb a vállalatból tervezhetően megvalósítani.

A konstrukció kialakításánál elsődleges szempontként azt vettük alapul, hogy minden esetben a Vállalat költségén, de a magánember (tulajdonosok) javára történjen minden intézkedés.

Hogyan működik?

Először is meg kell határozni egy összeget és egy ideális időtávot. Például meghatározza, hogy 10 év múlva ki szeretne venni 50 millió Ft-ot a vállalatból.

Ehhez mi elkészítünk egy ajánlatot és egy olyan jogi és adóügyi környezetbe tesszük, ami garantálja, hogy az összeget megkapja Ön, vagy a családja, akkor is ha a céggel történik valami negatív esemény.

Kiindulásnak felajánlunk egy ingyenes személyes, vagy online konzultációt, hogy tényleg legjobb megoldást tudjuk kínálni.

Ehhez kérem keressen elérhetőségeinken, vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk!

Ajánlatkérő neve *:
Telefonszáma *:
E-mail címe *:
Egyéb igények, információk:
Kérjük jelölje meg, hogy milyen megoldások érdeklik:Kér visszahívást?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!